Om Jelling forenede Sportsklubber

Jelling forenede Sportsklubber er den største idrætsforening i Jelling med 2.650 aktivitetsmedlemmer i 2014. Foreningen har i alt 14 afdelinger og tilbyder 16 forskellige idrætsgrene, inklusiv petanque, og et skiudvalg under orienteringsafdelingen. Desuden er der forskellige tværgående aktiviteter, som giver endnu flere tilbud til områdets borgere. Skulle du have et ønske eller en ide foreningen bør arbejde med, er du velkommen til at kontakte os.

Du vil altid løbende blive informeret om foreningens aktiviteter gennem annoncer i Lokalavisen. På kalenderen på denne hjemmeside kan du nogle af de aktiviteter der er planlagt.

Forretningsoplysninger

Jelling forenede Sportsklubber, v/ fmd. Ole Holmgaard, Skråningen 3, 7300 Jelling.
CVR: 15516313

Du kan se diagrammet HER , som viser vor organisatoriske sammenhænge.

Formål og mål

Formål:

Jelling Forenede Sportsklubbers formål er at virke for idrættens fremme og styrke det frivillige foreningsarbejde i Jelling kommune for derigennem at fremme den enkeltes og fællesskabets sundhed og trivsel.
Se vedtægterne HER

Med andre ord:

- vi skal fremme idrætten
- vi skal styrke det frivillige foreningsarbejde
- vi skal skabe sundhed
- vi skal skabe trivsel (samvær)
- vi skal arbejde for det i hele Jelling kommune

Vort mål er at:

- give medlemmerne såvel sportslige som sociale oplevelser
- styrke det sociale samvær
- trænere/instruktører og ledere til stadighed er veluddannede
- samspillet mellem medlem, træner, leder og forældre styrkes
- styrke samarbejdet med andre foreninger, og afdelingerne imellem

Forudsætningen for en god idrætsoplevelse er:

- at man lærer noget
- at man er tryg
- at man har det sjovt
- at man får motion/fysisk træning
- at man får mulighed for konkurrence på et jævnbyrdigt niveau
- at man får mulighed for social kontakt og lige muligheder
- at man har indflydelse/ansvar på planlægningen

Du er meget velkommen til at være med til samværet, kammeratskabet, oplevelsen, kampen og festen i foreningen.

JfS’s historie

Et "træ", som viser hvorledes det historiske forløb har været, ved opbygningen af den forening vi har i dag. Du kan også købe det hæftet "150 året for foreningsidrættens start i den gamle Jelling Kommune" udgivet i marts 2014. Her er samlet er stort materiale om idrætten i lokalområdet

Fællesledelsen - gennem tiderne.

jelling-maskinforretning jelling-musikfestival Jelling-VVS DJS-Logo