Håndbold

 

Velkommen til JfS Håndbold - sæson 2017-2018

 

Generalforsamling

Kom med til vores generalforsamling onsdag d. 21. februar kl. 19.30 i Gormshallen.

 

Om JfS Håndbold

Håndbold er en aktiv holdsport, hvor fokus er på legen med bolden og lysten til at udvikle sig individuelt og kollektivt. Man lærer at vinde og tabe sammen som et hold, og opleve hvad der kan opnås når man er fælles om samme mål. Og så selvfølgelig have det rigtigt sjovt undervejs!

I JfS Håndbold kan vi tilbyde hold i alle aldersgrupper, ung som gammel. Fra de allermindste på vores Trille og Trolle hold, op igennem ungdoms- og seniorrækkerne og helt op til vores super-grand-old boys & girls. Kort sagt - håndbold til hele livet!

Vores dygtige og engagerede trænere sørger for en træning der altid er tilpasset de enkeltes og holdets aktuelle niveau. Du må derfor gerne være helt nybegynder, for alle kan lære at spille håndbold.

Har du eller dit barn lyst til at prøve kræfter med håndbolden, skal du blot møde op i hallen på det tidspunkt hvor holdet træner, se på træningen, hop direkte ind på banen, eller få en snak med træneren. Vi lover at tage godt imod dig – og husk at vi altid tilbyder 3 gratis prøvetræninger, så du kan være sikker på at sporten er den rigtige inden der tilmeldes.

Er der ikke oprettet et hold for din aldersgruppe, eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte medlemmerne af bestyrelsen - de vil gøre alt for at hjælpe dig.

For tilmelding & betaling og yderligere information om de enkelte hold, klik på fanerne til venstre.

 

 

 

    jelling-maskinforretning jelling-musikfestival Jelling-VVS DJS-Logo