Bordtennis

Bordtennis har i mange år været en meget lille afdeling under JfS, og har de seneste år  kun fungeret som en motionsafdeling for voksne bordtennisspillere.

For øjeblikket har vi således ikke nogen ungdomsafdeling.

En betingelse for at kunne oprette en ungdomsafdeling igen er, at der er en eller flere forældre som melder sig som ansvarlige personer og påtager sig at være til stede under spillet og meget gerne suppleret med lidt instruktion. Ungdomsafdelingen er derfor indtil videre hvilende.

I sæsonen 2017/2018 har vi fået tildelt timer i gymnastiksalen på Bredagerskolen om tirsdagen fra kl. 19.00 til 20.30 til vores motionsspillere.

Motionspillerne spiller fra omkring midten af september måned fra kl. 19.00 – 20.30. For øjeblikket er vi omkring 11 spillere, men har mulighed for at kunne spille efter kl. 20.30, hvis flere dukker op.

Sæsonafslutning ligger omkring 1. april 2018.

Kontingentet for 2017/2018 er fastsat således:

Motionsspillere: 500 Kr. - o/65 dog kun 350 kr. - heraf kontingent til fælles 60 kr.

Forfaldstidspunkt er den 1. november 2017 med sidste rettidige betalingsdato den 10. november 2017. 

Betaling foretages ved at trykke på tilmelding og betaling i venstre side under bordtennis. Herefter trykkes på det hold man hører til. Et lille popup vindue viser sig og her trykker i på tilmeld, hvorefter et nyt billede dukker op.

Er man tidligere medlem kan man nøjes med at udfylde rubrikken til venstre med mailadresse og medlemsnummer - kan man ikke huske medlemsnummer kan man trykke på glemt adgangskode og et nyt vil blive tilsendt. Ellers skal alle data indtastes igen i højre side. 

Betaling sker via kort - kortmuligheder fremgår af tilmelding og betaling.

Jelling, den 19. oktober 2017 - Jakob Hauge

    jelling-maskinforretning jelling-musikfestival Jelling-VVS DJS-Logo